Šťavnatá zmrzlina s cejlonskou skořicí

Cejlonská skořice má úplně jinou vůni, než běžná "supermarketová" skořice. Jemná, sladká a přesto výrazná vůně pravé skořice dodá zmrzlině šmrnc!

Budete potřebovat:

  • 1 zralé mango
  • Hrst jahod
  • půl plechovky kokosového krému
  • 3 lžíce moučkového cukru
  • půl lžičky cejlonské skořice

Jak na to:

  1. Mango, jahody a cukr rozmixujte tyčovým mixerem. 
  2. Kokosový krém se skořicí vyšlehejte do nadýchaného krému.
  3. Smíchejte ovocnou část s kokosovou a dejte do zmrzlinovače na 40 minut.

TIP: Přidejte lžičku vanilkové pasty, která jemně propojí všechny vůně a chuti dohromady a svou vůní jemně podtrhne celou dobrotu.

Zmrzlina_skorice