Mletá skořice Vietnam, od 30g

50 Kč 124 Kč 202 Kč 403 Kč od 50 Kč 500 Kč / 100 g 413 Kč / 100 g 404 Kč / 100 g 403 Kč / 100 g
Skladem (>10 ks) Skladem (>10 ks) Skladem (>10 ks) Skladem (>10 ks) Zvolte variantu
hmotnost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
25.11.2024 25.11.2024 25.11.2024 25.11.2024 Zvolte variantu

Skořice Cassia z Vietnamu je silná, ostrá, kořeněná a sladká. Zkrátka úplně jiná, než Cejlonská.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vietnamskou mletou skořici, známe také jako skořice Cassia. bohatou a intenzivní chuť. Skořice Cassia pochází z horských oblastí Vietnamu, kde se pěstuje podmínkách, které jí dodávají charakteristickou ostrou a kořeněnou chuť. Je známá svým silným aromatem a vyšším obsahem kumarinu, který dodává pokrmům výrazný charakter. Je ideální pro přípravu sladkých i slaných pokrmů, ať už ji použijete do pečiva, omáček, nebo jako součást kořenících směsí.

skorice mleta cassia vietnamska

Na rozdíl od jemnější Cejlonské skořice, Cassia skořice vyniká svou robustností a výrazností. Používejte ji v menším množství, abyste nepřehlušili ostatní chutě. Skořice tradičně pěstují a zpracovávají farmáři ve Vietnamu, za její prvotřídní kvalitu ručíme. Dopřejte svým pokrmům špetku této exotické chuti a užijte si jedinečný zážitek z vietnamské skořice!

Vietnamský banánový chléb se skořicí

bananovy chleb

Budete potřebovat

  • 3 zralé banány (rozmačkané)

  • 150 g hladké mouky

  • 100 g cukru

  • 1 lžička prášku do pečiva

  • 1 lžička vietnamské skořice Cassia

  • 1/2 lžičky jedlé sody

  • 1 špetka soli

  • 1 vejce

  • 60 ml rostlinného oleje

  • 1 lžička vanilkové pasty

Jak na to

  1. Předehřejte troubu na 175 °C a připravte si formu na chléb, kterou vymažete máslem nebo olejem.

  2. V míse smíchejte mouku, prášek do pečiva, jedlou sodu, sůl a skořici.

  3. V jiné míse vyšlehejte vejce s cukrem, přidejte olej, vanilkovou pastu a rozmačkané banány.

  4. Postupně přidávejte suché ingredience do směsi s banány a dobře promíchejte, dokud nevznikne hladké těsto.

  5. Nalijte těsto do připravené formy a pečte v předehřáté troubě přibližně 60 minut, nebo dokud není chléb upečený a špejle zapíchnutá do středu nevyjde čistá.

  6. Po upečení nechte chléb vychladnout ve formě na mřížce, poté ho vyjměte a nakrájejte.

Tento banánový chléb je díky vietnamské skořici extra voňavý a plný chuti.

 

Mletá skořice, jednoruhové koření, země původu Vietnam. Dovozce: WE2 sro. Příční 493, Smržice IČ: 03021327, DIČ: CZ03021327 www.vanilkovyobchod.cz

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.