Vanilkový cukr bílý moučkový

45 Kč od 45 Kč –13 % - - - - až –13 %
vanilkový cukr
45 Kč od 45 Kč –13 % - - - - až –13 % 39 Kč 103 Kč 188 Kč 263 Kč 381 Kč od 39 Kč 390 Kč / 100 g 206 Kč / 100 g 188 Kč / 100 g
Skladem (>10 ks) Skladem (3 ks) Skladem (>10 ks) Skladem (6 ks) Skladem (5 ks) Zvolte variantu
hmotnost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
25.11.2024 25.11.2024 25.11.2024 25.11.2024 25.11.2024 Zvolte variantu

Pravý vanilkový cukr ideální na pečení nebo obalování vanilkových rohlíčků. Jemně mletý bílý cukr moučka smísený s pravou mletou vanilkou.

Detailní informace

Detailní popis produktu

 Jemně mletý cukr moučka spolu s jemnou vanilkou dodají vašim dezertům neodolatelnou chuť a vůni. 

Vanilkový cukr je úžasný:

  • do marmelády
  • v bábovce, buchtě i táči
  • do cheesecaku a muffinů
  • do vanilkových rohlíčků

TIP: Nasypte vanilkový cukr do mlýnku cukřenky a ozdobte bábovku!

Složení: cukr, mletá vanilka 4%, Země původu: vanilka: Mauricius cukr: Česká Republika, Dovozce:WE2 sro.Moutnice 187, 66455 IČ: 03021327,DIČ:CZ03021327 www.vanilkovyobchod.cz

Bounty cheesecake s vanilkovým cukrem

"Pokud kokosák, tak pořádný - heslo mého manžela." Směje se Maria. "Vždy se mu snažím připravit kokosák, který je kokosově kokosový od „hlavy po patu“. Kokos najdeme v korpusu, v náplni či v polevě. Kombinace hořké čokolády, kokosu a vanilky je pohádková. Pojďme spolu na recept:"

1200x628_bounty_cheesecake_kolaz_1

Korpus:

  • 75g hořké čokolády nad 75%
  • 50g ovesných vloček
  • 1 bílek
  • 40g strouhaného kokosu
  • 40g mandlové mouky
  • 20g másla

Průměr pečící formy je 20cm. V prvním kroku si rozmixujeme všechny suroviny ze seznamu. Pomocí lžíce vytvarujeme korpus, který pečeme 10minut na 180 stupňů.

Ingredience na náplň:

Jak na to:

  1. Náplň si připravíme vyšleháním mascarpone se šlehačkou, vanilkovým cukrem a vanilkovým extraktem. Přimícháme zakysanou smetanu, vajíčko a nakonec prosátou mouku s kokosem.
  2. Připravenou náplň vylijeme na předem upečený korpus. Celý koláč pečeme 55minut na 150 stupňů.
  3. Po dopečení necháme kokosový cheesecake úplně vychladit.
  4. Druhý den přelijeme rozpuštěnou čokoládou, posypeme kokosem a dozdobíme ovocem.

I když je koláč sladký, chuť je vyvážena šťavnatými malinami. Dejte nám vědět, jak se vám koláč povedl!

5
EZ Avatar autora | 20.8.2022
Produkty jsou výborný,voňavý .
5
ZM Avatar autora | 22.12.2020
Ano,super výrobek.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.