Pravý kakaový prášek - PANAMA, 50g
Související produkty
Detailní popis produktu
Pravý kakaový prášek je velejemný, čokoládový, sametově hebký. Kakaový prášek vzniká lisováním kakaové hmoty, kdy se nejdříve oddělí kakaové máslo, což je cca 45%. Zbytek hmoty co zůstane, se nazývá kakaový koláč (torta, cocoa cake), který obsahuje cca 10 až 12 % kakaového másla. Po rozemletí "koláče" vzniká kakaový prášek.
Šňupání kakaa - extravagantní zážitek!
Milujete čokoládu a chcete umocnit požitek z ní? Pak vyzkoušejte oblíbenou belgickou vychytávku - šňupání kakaa. Mozek má z této metody podání kakaa stejný zážitek jako z konzumace čokolády, člověk ale nepřijme ani joul energie. Pro začátek stačí malá špetka a uvidíte sami!
Pravý kakaový prášek je čistě přírodní produkt, není tepelně upravený, neobsahuje žádné další přidané látky, není chemicky ošetřen. Můžete si vychutnat kakao v jeho pravé přírodní podobě. Náš kakaový prášek pochází z čistých kakaových bobů, jedná se tedy o kakao, které má narozdíl od Holandského kakaa světlejší barvu, velmi jemnou chuť, sametový vzhled a strukturu a připomíná chutí i vůní jemnou hořkou čokoládu.
Připravte si hrníček kakaa, jehož chuť vyzdvihne do výšin mletá vanilka nebo vanilková pasta. Chuť kakaa také umocní skořice, několik kapek koncentrované kávy, případně i špetička chilli. Velmi osvěžující je také kakaový nápoj umixovaný s kouskem banánu do podoby studeného koktejlu.
Nejlepší je kakao od Magdaleny Dobromily Rettigové: kvalitní kakao, smetana a vanilkový cukr. Jen si je představte, je teplé a našlehané...
Balení zip sáček 50g. Dovozce: WE2 s.r.o., Moutnice 187 66455, IČ0 3021327, DIČ 3021327 www.vanilkovyobchod.cz. Uchovejte při pokojové teplotě.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.