Snídaně které známe z dětství. Granko a mléko vystřídala mletá, exotická vanilka a ovoce. Bez barev by to nebylo ono! Foodbloggerka Maria vanilku s velkou radostí používá denně – do kávy, do pečení, do vaření, do zmrzliny a podobně. Tentokrát vanilkou vylepšila jeden "retro recept".
- Budeme potřebovat:
- 300ml mléka
- 3-4PL špaldové krupice
- 1čl mleté vanilky
- ovoce podle chuti
Postup:
Do vroucího mléka postupně sypeme špaldovou krupici. Kdo má rád sladší, přidá cukr. Když přidáme mletou vanilku, není zapotřebí žádný cukr. Před podáváním posypeme hotovou krupici mletou vanilkou a dozdobíme ovocem.
Co máte radší: Klasickou krupici s cukrem, máslem, grankem nebo zdravější (špaldovou) krupici s vanilkou a ovocem?
Dejte nám vědět!